FÖRRÄTTER

 

SKALDJURSTOAST
skaldjursröra - toast Melba - löjrom
225

 
NATURELLA OSTRON
Fines de Claires

38/st.

 
VIT SPARRIS AAA

 citronmajonnäs – färskrökt lax - krasse

215

  

KLASSISK RÅBIFF

kapris – rödbeta – dijonsenap – rödlök – äggula

175

 

ANKLEVERTERRINE

fikon - russin – pistage – pancetta

190

 

ÖRT & VITLÖKSGRATINERADE
BLÅMUSSLOR
örter – rostad tomat
165

 

 

VARMRÄTTER

 

PILGRIMSMUSSELFÄRSSERAD
RÖDTUNGSFILE 
 skaldjurshollandaise - kokt potatis - bladspenat
285

                     
CONFITERAT ANKLÅR
Alsacepotatis - fransk senapssås - rimmad gurka
245


HÄNGMÖRAD ENTRECOTE
pommes frites - grönpepparsås - tomat/löksallad
315

 

HELSTEKT BERGTUNGA
kapris - brynt smör - raspad pepparrot - kokt potatis - champinjoner
325

 

SCHWEIZERSCHNITZEL
calvadossås - friterad potatis
275

 

ÖRT & VITLÖKSGRATINERADE
BLÅMUSSLOR
örter – rostad tomat
235

 

DESSERT

 

MÖRK CHOKLADCREME
färska bär - hallonsorbet
125

 

RABARBERPAJ
Johans vaniljglass

125 

 

OST med tillbehör

Comté – Camembert - Bleu d’Auvergne
45 /bit

 

 

 

Våra sällskapsmenyer 2019

 

OBS! Går endast att beställa i förväg och nedanstående menyer gäller fram till midsommar!

For english menu - scroll down!

 

 

 

Meny I

AAA-sparris - löjromsmajonnäs - krasse - brynt citronsmör

 

Ugnsbakad torskrygg - potatispure smaksatt med prästost
- sallad på fänkål & pilgrimsmussla - skaldjurssås

 

Cremé brulée - husets sorbet - färska bär

 

695:-

 

                               Meny II                                    

Gruyeregratinerad skaldjurstoast - rostad tomat - bakad endive

 

Gödkalvsytterfilé - parmesanbakad potatis - gräddkokta skogschampinjoner - bordelaisesås

 

 Johans vaniljglass - punchmarinerade varma bär 

680:-

 

 

 

Meny III

Ankleverterrine - pancetta - pistagenötter - aprikos - smörstekt brioche

 

Pepparrot- och Västerbottensostbakad kummelfilé - sandefjordsås - stenbitsrom - färskpotatissallad

 

Mörk chokladcreme - kanderade valnötter - Johans sorbet

645:-

 

 

Our set menus spring 2019

Must be ordered in advance
The menu below is 
served until midsummer!
We ask you kindly to choose one menu for the whole group.

Ask us for wine pairing

 

 

Meny I

AAA- asparagus - bleak roe emulsion - garden cress - browned lemon butter 

 

Back of cod - potato puree - fennel - prästost - scallop - shellfish sauce

 

Cremé brulée - homemade sorbet - fresh berries 

 

695:-

 

                                  Meny II                                    

Gruyerebaked shellfish toast  - roasted tomato - ovenbaked endive 

 

Cebón - potato - parmesan - stewed forest mushrooms - bordelaise sauce 

 

Homemade vanilla ice cream - fresh berries marinated in Swedish punch

 

680:-

 

 

Meny III

Foie gras - pancetta - pistachios - apricots - fried brioche 

 

Hake - horseradish - Sandefjord sauce - bleak roe 
sallad of new potatoes 

 

Dark chocolate creme - candied walnuts - homemade sorbet

645:-