Johans Krog öppnade 2012. Med stor omsorg om huset och dess historia har vi renoverat och återskapat känslan från forna dagar.

 

Vid årsskiftet 2011/2012 tog Johan Gustafsson tillsammans med sin dåvarande kompanjon Anders Edgren över restaurangen, vars tidigare namn var Högvakten.
Under våren 2012 totalrenoverades hela lokalen, från köket där bland annat en rotisseris sattes in till restaurangen där det enda som bevarades var en tegelvägg från 1600-talet.
Valborgsmässoafton 2012 stod en helt ny restaurang redo att öppnas.

Sedan våren 2016 drivs krogen av Johan Gustafsson, Jonathan Börnell och Louise Hellberg.
Vår ambition om att leverera vällagad och god mat av bra råvaror från våra lokala producenter. En bra och professionell service i en avslappnad och prestigelös miljö.

Johan och hans köksteam bjuder på klassiska rätter med fransk touche, och tar även vara på det bästa västkusten har att erbjuda. Utgångspunkten är att alltid servera en perfekt balanserad måltid med höga smaker och därtill hörande drycker. Allt i en miljö som förstärker hela upplevelsen av Marstrands unika dragningskraft.