Under december månad servera vi a la carte-meny på fredagar och julbord på lördagarna - då gäller ej a la carte-menyn. 

 

 

FÖRRÄTTER

  

MARSTRANDSTOAST

 toast - räkröra - löjrom

175:-

  

 OSTRON Fines de Claires  

  38:-/st.

 

FRITERAT OSTRON    

chimichurrimajonnäs

 48:-/st.

 

ANKLEVERTERRINE    

pancetta – aprikos – pistagenötter  - brioche

 190:-

 

MUSSELSOPPA

fänkål - rostad tomat - örter

165:-

 

 

VARMA RÄTTER 

 

 

MAJSKYCKLING     

parmesanpotatis - fransk senapssås 

245:-

 

HELSTEKT SPÄTTA

raspad pepparrot - kokt potatis - brynta champinjoner

275:-

 

HÄNGMÖRAD ENTRECOTE

peppersås - tomat/löksallad - pommes frites

325:-

 

MUSSELSOPPA

fänkål - rostad tomat - örter

225:-

 

 

DESSERT

 

 BOURBONVANILJGLASS    

 varma hjortron 

     135:-         

 

CREME BRULEE

jordgubbssorbet - färska bär

135:-

 

COUPE COLONEL     

citronsorbet – hallon – eau de vie

90:-

 

CHOKLADTRYFFEL

35:-

 

OSTAR MED TILLBEHÖR     45:-/bit

Bleu d'Auvergne - Chevre d'Argental - Brie de Meaux - Kaltbach Gruyere - Epoisse

Ostarna är handplockade från Linnégatans ostbutik i Göteborg