Vi har öppet alla fredagar och lördagar hela våren fram till högsäsongen börjar, 15/6.
Delar av menyn uppdateras varje vecka och byts ut efter säsong, medan vissa rätter är bestående klassiker.
Vi försöker i största mån använda oss av lokala råvaror och producenter i vår matlagning och tillreder alla våra rätter från grunden.
Hoppas att det skall smaka!

 

FÖRRÄTTER

  

BOURGOGNESNIGLAR

  gratinerade med vitlök & Pernod

155:-

 

VIT SPARRIS AAA

brynt kalvbräss - krasse - citronmajonnäs

225:-

  

 OSTRON
Fines de Claires   

  38:-/st.

   

KLASSISK RÅBIFF

kapris - fransk senap - äggula - rödbetor - rödlök - raspad pepparrot

165:-

 

ANKLEVERTERRINE

pistagenötter - aprikoser - pancetta - brioche - mörk choklad

190:-

  

 

VARMA RÄTTER 

 

STEKT MAKRILL

spenat - fänkål - kokt potatis - dill

215:-

 

STEKT BERGTUNGA     

kapris - rödbetor - kokt potatis - raspad pepparrot

315:-

  

VITLÖKSROTISSERAD VÅRKYCKLING

ratatouille - parmesanpotatis 

275:-

 

HÄNGMÖRAD ENTRECOTE

café de Paris - fylld bakpotatis - tomat/löksallad

315:-

 

 

DESSERT     

 

RABARBERPAJ

Johanns vaniljglass - bär

125:-

 

COUPE COLONEL     

citronsorbet – hallon – eau de vie

95:-

 

CAFE GOURMAND

kaffe - chokladtryffel - 2cl avec

125:-

 

OSTAR MED TILLBEHÖR     45:-/bit

Bleu d'Auvergne - Brebirousse- Brie de Meaux - Comté 

Ostarna är handplockade från Linnégatans ostbutik i Göteborg