Mer info
Öppet: 19:00 - 02:00
fredag: 19:00 - 02:00 lördag: 19:00 - 02:00 söndag: Öppet fre-lör måndag: Öppet fre-lör tisdag: Öppet fre-lör onsdag: Öppet fre-lör torsdag: Öppet fre-lör
  • Krogen andas fransk bistro med en touch av boule.

  • Välkommen till bords

“Fantastiskt!!” - En pärla ! Underbar restaurang med en varm och skön känsla. Mycket välkomnande atmosfär. Absolut värt ett besök när man är på Marstrand!

Malin C - Tripadvisor

Chambre separee

"Röda rummet" ligger på första våningen och är inrett i varma röda toner och möblerat med en vacker ekmöbel. Här tar vi emot 8 gäster. På andra våningen i samma plan som vår Veranda, ligger vårt vackra "Gustavianska rum" med pampig kristallkrona. I detta rum kan vi ta emot 10-12 gäster.
“Super” - Maten är jättegod och de friterade ostronen är utomjordiska! Att smaka en espressomartini är ett måste här! Mycket trevlig serveringspersonal och mysig miljö!

Alexia P - Tripadvisor

Välkommen till Johans krog!

Johans Krog ligger i gamla anrika Marstrands Högvakten beläget på Rådhustorget vid den stora silverpoppeln. Restaurangen är varsamt renoverad och präglas av förra seklets atmosfär. Njut av vällagad mat och goda drycker i historisk miljö.